Politica

Florin BARBU-ministru MADR : AU SCĂZUT PREȚURILE LA ALIMENTE CHIAR ȘI CU 30- 50%/ACEASTĂ MĂSURĂ A PSD REDUCE INFLAȚIA ȘI ESTE UN AJUTOR PENTRU ROMÂNII CU VENITURI MICI ȘI MEDII !

AU SCĂZUT PREȚURILE LA ALIMENTE CHIAR ȘI CU 30- 50%❗️

ACEASTĂ MĂSURĂ A PSD REDUCE INFLAȚIA ȘI ESTE UN AJUTOR PENTRU ROMÂNII CU VENITURI MICI ȘI MEDII❗️

Este 1 august și prețurile la 14 alimente care fac parte din coșul de cumpărături de bază, au scăzut chiar până la 50%, așa cum ne-am asumat!

Măsura PSD se dovedește viabilă din punct de vedere economic, iar criticii care acuzau intervenția statului în economie și, timp de o lună, au desființat-o fără nicio bază, văd astăzi că au greșit!

Conform INS, inflația pe luna iunie a fost de 10,3%, deci scăderea prețurilor la alimentele de bază înseamnă o creștere reală a puterii de cumpărare a românilor❗️

Această măsură utilă va contribui și la reducerea inflației a cărei creștere a fost influențată de prețurile la energie și alimente!

Le mulțumesc tuturor pentru susținere, le mulțumesc reprezentanților lanțurilor de supermarket-uri și procesatorilor alături de care am lucrat la acest proiect, care astăzi a devenit o promisiune onorată a PSD și un sprijin real pentru români❗️