Fara Categorie

ORBAN isi asteapta SFARSITUL/FARAONUL vrea PREMIER si sef PNL in 2024 !

Un fapt ireal dar pe undeva previzibil azi in ograda liberalilor. Orgolii, contre si o lupta parsiva, asta s-a vazut in sedinta PNL de astazi. “Ultimul mohican” venit din baza liberala este aruncat peste bord printr-un ritual de stabor autohton, asta ca sa se vada cine este bulibasa. Sau putem merge pe linia masculului alfa care pierde lupta cu pretendentul la titlu si este apoi alungat de/din haită. O haită oribilă, vorace si insetata de circ si sânge.

 

 

 

 

 

 

Daca am merge pe linia corectitudinii si principiilor, Orban si-a meritat soarta. Cei 47 de mil de euro dati mafiei,cântaresc mult, iar linia liberala i-a dat papucii. Dar daca ne gandim de la cine a luat perversa nu mai putem vorbi de principii ci de o smardoiala de cartier, de polite platite de gasca care probabil a inghitit in sec in mandatul lui Orban.

 

 

 

Si atentie, asta este doar inceputul, mai sunt sustinatori de-ai lui Orban care isi vor pierde pozitiile avute acum.

 

 

Gasca lui Cîțu a devenit dintr-odata f puternica, Cîțu însuși a devenit puternic pentru ca sustine din vârf interesele celor care îl tin acolo, gen baronii “transilvani” etc.
Totuși Cîțu trebuie sa fie constient ca interesele liberale il vor trage pe Cîțu pe linie moarta intr-un mod mult mai agresiv fata de cum s-a procedat cu Orban, asta daca nu cumva in acest pișcot vâlcean nu s-a trezit inca acel maresal care sa desluseasca toate sforariile. Luati in calcul asta si nu râdeti, sa nu avem surprize!

 

 

 

Orban a plecat, Cîțu a ramas. De pe linia de centru arbitrul Iohannis imparte cartonasele dincolo de regulament, si îi place. Monstrul PSD s-a trezit din permafrostul opozitiei si geme de foame.
Va mânca PNL-ul sau va mânca cu PNL-ul?
De pe margine țățărăște USR, nu scapa nimic netaxat si urla opozitia in ei.

 

 

 

UDMR se viseaza pe urmele lui Attila gandindu-se sa puna ei capetenia
AUR se va transforma din opozantul PNL in sustinator, daca PNL se va cârdăși cu PSD.
Orban isi face propriul partid si va rupe gura târgului, nu alta…
In aceasta nebunie generala un epitet ne defineste prin gura unor nemți: idioti

 

 

 

Rămânem totusi cu o consolare: primarele Nic’șor ne pune luminițe de Crăciun
Nota: ma uimeste totusi ipocrizia lui Orban care urlă din toti rărunchii cum ca partiduletul lui de descreierati se alatura ciumei rosii. Ii reamintesc ca in mandatul lui a facut transfuzie la greu si á la long cu sânge pesedist in partid. Acum au aceeasi grupa sanguina, de ce s-ar ofusca atâta ca se inhăiteaza cu ciumații? Nu, dle Orban e altceva, amândoi știm asta!