Politica

ORBAN vrea sa Distruga CLANURILE Interlope, dar intai sa Inceapa cu CLANURILE din INSTITUTIILE Statului care SUSTIN aceste CLANURI !

În discursul său, Ludovic Orban a părut determinat şi a punctat clar domeniile esenţiale în care Guvernul PNL va dori să intervină pentru a repara nedreptăţi imense, care s-au perpetuat zeci de ani după Revoluţie şi au creat adevărate mafii naţionale.

Una dintre ele a apărut, culmea, în Educaţie, acolo unde clanurile politice au reuşit să înfiinţeze universităţi private care au distrus şcoala românească, dar şi statul român, prin doctorate şi titluri cumpărate, iar beneficiarii au ocupat ulterior funcţii făcând imense deservicii României.

Dar un capitol extrem de sensibil, care ţine de viaţa şi siguranţa omului de rând, este infracţionalitatea produsă de regimul Dragnea-Dăncilă, prin eliberarea şi protejarea clanurilor penale şi a condamnaţilor pentru infracţiuni grave: omor, viol, pedofilie, tâlhărie, violenţă fizică.

Aici, toţi românii aşteaptă o reparaţie salutară după decizia lui Tudorel Toader de a aplica legea rercursului compensatoriu şi a-i pune practic în libertate pe infractorii periculoşi.

„Declar război infracţionalităţii şi clanurilor interlope. Nu putem lăsa de izbelişte viaţa şi siguranţa cetăţeanului. Trebuie să punem ordine în instituţii, în ţară, acolo unde clanurile fac legea în instituţii de ordine publică”, a spus premierul desemnat, de la tribuna Parlamentului României.

Nu în ultimul rând, Orban a spus că obiectivul strategic al cabinetului său va fi acela de „a restabili încrederea partenerilor occidentali în România”, puternic zdruncinată de administraţiile PSD din 2016 încoace