Politica

MICU Marius ramane SECRETAR de STAT la MADR/Are sustinerea filialei PNL Calarasi !

Marius Micu și Aurel Simion rămân secretari de stat ai PNL. De la PSD vine un piscicultor!

Marius Micu și Aurel Simion au primit validarea politică pentru a rămâne secretari de stat în Ministerul Agriculturii, ei fiind susținuți de filialele PNL de la Călărași și de la Vâlcea. PSD va numi al doilea secretar de la PSD Ialomița în persoana unui piscicultor care va prelua atribuțiile deținute până acum de Gheorghe Ștefan.

Se conturează echipa de secretari de stat de la Ministerul Agriculturii. Partidul Național Liberal a avut astăzi o întâlnire a Biroului Politic Național în care s-a stabilit formula politică de împărţire a posturilor de prefecţi şi secretari de stat.

Călărași și Vâlcea au primit în PNL secretarii de stat de la MADR 

Conform informațiilor Agrointeligența – AGROINTEL.RO, PNL a decis ca cele două posturi de secretar de stat în MADR să revină filialelor județene de la Călărași și Vâlcea care îți mențin susținerea în funcție a lui Marius Micu și a lui Aurel Simion.

Gheorghe Ștefan, înlocuit cu un alt piscicultor

Cel care va părăsi conducerea MADR este Gheorghe Ștefan, cel care în ultima perioadă a fost în atenția presei prin pescuitul exotic în Maldive și postul pe care și l-a asigurat ca director într-un concurs în care a fost evaluat de subalternii săi din MADR. Pe locul lui Gheorghe Ștefan, PSD va numi un piscicultor susținut de filiala de la Ialomița. Ar fi vorba despre Cristian Corlău – cel care conduce filiala Ialomița a Autorității Naționale pentru Pescuit și Acvacultură (ANPA).

Cristian Corlău
Ceilalți secretari de stat care vor face echipă cu ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu rămân Sorin Moise – numit recent de PSD și, nu în ultimul rând, Antal Barabasi, de la UDMR, care are în atribuții și un domeniu extrem de important – zootehnia.

Mihai Ionescu
O altă plecare de la MADR este așteptată a fi cea a subsecretarului de stat Mihai Sebastian Ionescu, fostul consilier al lui Emil Dumitru cât acesta a fost secretar de stat. Mihai Ionescu este fiul deputatului de Prahova, George Ionescu, ales pe listele PNL, dar care a demisionat din PNL pentru a urma mișcarea lui Ludovic Orban