Politica

Iulian DUMITRESCU, președinte C J Prahova : Am semnat contractul pentru construcția Centurii Comarnic. Am încredere că anul viitor vom circula pe acest drum !

 

Centura Comarnic este un proiect de importanță majoră pentru prahoveni și pentru românii care pierd astăzi ore în șir în trafic pe Valea Prahovei. 

 

I-am solicitat constructorului român care a câștigat licitația să dea dovadă de profesionalism și de patriotism: să aplice cele mai înalte standarde de calitate și să execute lucrările în cel mai scurt timp cu putință.

Este un drum pe care trebuie să îl lăsăm moștenire generațiilor următoare.

 

I-am înțeles foarte bine pe cei care își declarau neîncrederea în momentul în care am anunțat construcția acestei centuri. Timp de 30 de ani, oamenii s-au săturat de promisiuni deșarte din partea politicienilor.

 

Cei care mă cunosc, știu că sunt un om de cuvânt și fac ce promit.

 

Drumul spre atingerea obiectivelor nu a fost neapărat unul lin: am scris proiecte, am obținut aprobări, am obținut finanțări, am făcut licitații. Dar, iată, am ajuns la momentul în care deschidem șantiere.

 

Începem treaba la Centura Comarnic, urmează și alte centuri, lucrări de apă-canal, gaze, investiții masive în spitale, în școli. Mă simt extrem de onorat și de norocos că am prilejul să fac lucruri importante pentru Prahova, pentru prahoveni.

 

#CenturaComarnic

#PrahovaPePrimulLoc