Politica

Gabriela Firea-ministru, atac la Nicușor Dan : Capitala României s-a întors în timp sub bagheta așa zisului salvator, pus în scaunul de primar printr-o campanie mincinoasă/Adevărata salvare a primarului general a fost moștenirea lăsată chiar de mine si echipa mea la primăria Capitalei, proiectul în valoare de aproape 280 milioane de euro din fonduri europene pentru reabilitarea a circa 200 km de conducte principale !

Capitala României s-a întors în timp sub bagheta așa zisului salvator, pus în scaunul de primar printr-o campanie mincinoasă! Ce a făcut primarul general în 3 ani de mandat? Apa caldă s-a îngălbenit în afișul de campanie și aburul din duș ar vrea să ascundă rușinea candidatului ajuns primar înșelând bucureștenii.

 

Cea mai vestită promisiune de campanie a ajuns chiar si de râsul lui Nicușor Dan, întrebat de reporteri despre acest subiect.

 

Adevărata salvare a primarului general a fost moștenirea lăsată chiar de mine si echipa mea la primăria Capitalei, proiectul în valoare de aproape 280 milioane de euro din fonduri europene pentru reabilitarea a circa 200 km de conducte principale.

 

Acesta este doar un exemplu.

 

În 3 ani de zile, principala preocupare a “primarului de tip nou” a fost să se victimizeze că nu ar avea bani și că ar avea datorii lăsate de fosta administrație. Ca justificare de ce nu face nimic, nici măcar să continue proiectele lăsate de mine, unele aproape de finalizare.

 

Datorii are orice primar atunci când preia mandatul de la fosta administrație, pentru că proiectele se desfășoară în ani de zile. Dar obligatia primarului este să ducă la îndeplinire promisiunile din campanie, să ofere cetațenilor o viață mai bună prin proiecte adecvate.

 

În plus, nu este nimic mai fals decât veșnica scuză a lui Nicușor Dan că a plătit datorii și că nu a primit bani suficienți de la guvern!

 

A avut și are sume duble sau chiar triple de la guvernele PSD și PNL și, anterior, PNL și USR, față de sumele care erau livrate către Primăria Municipiului București pe perioada când eram eu primar.

 

În ședința organizației PSD București am analizat, alături de secretarul executiv al organizației Alexandru Hazem Kansou, liderii organizațiilor de sector, dnele deputat Rodica Nassar și Nicoleta Goleac, senatorul Gabriel Mutu, prof dr Adrian Streinu Cercel-senator, președinta organizației de femei a PSD București Anca Comănici, președintele organizației de seniori PSD București Roland Săvulescu, consilierul general Honorius Circa, președintele organizației de tineret Alexandru Susai, liniile de acțiune pentru Capitală.

 

Un program nou, adaptat nevoilor oamenilor, la standardele unei capitale europene, care să facă uitat dezastrul incredibil făcut de actualul primar general și cei care îl susțin.