Politica

E prima postare /DRAGULIN promite multe INVESTITII cu ALBANEZII, dar vreau sa l vad daca FELIPE ii va lua STAMPILA pentru DRAGOS Coman -loc 1 la CAMERA/Nu te tii de CUVANT , te asteapta zile FRUMOASE , K ?

PNL Călărași își strânge rândurile!

Am avut o discuție cu domnul președinte al PNL Ludovic Orban și cu Dragoș Coman, referitor la listele de candidați de la alegerile parlamentare. Dragoș Coman va deschide lista la Camera Deputaților și îi urez succes. Sper ca orice dubiu sau suspiciuni care au fost până acum să fie uitate și așa cum se spune că PNL își strânge rândurile atunci când trebuie, așa se întâmplă. Prezența celor trei candidați dovedește că PNL, care în aceste zile își definitivează dosarele de candidați în toate localitățile, este cea mai bună echipă politică din județul Călărași. Le urez succes tuturor candidaților.

În municipiu, desfășurăm un dialog cu cetățenii din zonele pe care le vizităm. Nu ne este frică să mergem și acolo unde pe alocuri nu am putut realiza multe investiții. Mă duc și pe străzi asfaltate și pe străzi neasfaltate. Vorbim cu cetățenii. Dar vreau să spun doar atât: adevărul va ieși la iveală. Nu te poți duce să arăți cu degetul când tu cu echipa PSD ai votat împotriva dezvoltării municipiului Călărași. Oamenii înțeleg, avem timp să purtăm dialog, de azi sunt în concediu de odihnă, nu concediu medical. Mergem cu demnitate și coloană vertebrală. Este o perioadă destul de agitată din punct de vedere politic, noi răspundem mai puțin unor acuzații, fără jigniri. Dar ne-am săturat de întocmirea unor dosare penale, de citații la DNA. Tot ce am făcut noi e greșeală, dar se întreabă cineva dacă ei nu au făcut greșeli. Noi ne concentrăm activitatea pentru a ne promova, pentru a câștiga alegerile din 27 septembrie.

Modernizarea Bulevardului Nicolae Titulescu reprezintă doar una dintre dovezile că municipiul Călărași a intrat, în mandatele mele, pe un drum al dezvoltării durabile, drum pe care îl vom parcurge, tot împreună și după 27 septembrie! Mă bazez pe susținerea dumneavoastră, mai avem multe lucruri trainice de făcut!

#PrimarulTău
#ÎnCălărași #sepoate
#fapte #Bulevardul_NicolaeTitulescu

MODERNIZARE CENTRU PIETONAL

Centrul orașului este cartea noastră de vizită cu care pleacă mai departe fiecare om ce trece pragul Călărașiului. Avem finanțat proiectul care are în vedere crearea unui spațiu urban pietonal multifuncțional în centrul municipiului. Proiectul are în vedere să reducă emisiile de carbon din oraş și să creeze o zonă de agrement modernă, specifică unui oraș european.

Acest proiect va implica:
✔️ lucrări de infrastructură
✔️ pergole
✔️ mobilier urban modern
✔️ iluminat ornamental
✔️ amenajarea zonelor de ședere prin amplasarea de bănci inteligente dotate cu prize USB, sisteme inteligente și autonome
✔️ amplasare fântâni decorative
✔️ mărirea și diversificarea zonelor de spațiu verde prin jardiniere și gradene de sprijin
✔️ montare trepte și rampe pentru accesul persoanelor cu dizabilități
✔️ canalizații subterane pentru instalațiile noi cât și pentru rețelele de telefonie și cablu existente
✔️ o stație autonomă de tip bike-sharing pentru circa 30 de biciclete

Contractul proiectului, cu o valoare totală de 7,65 mil Euro, a fost semnat la finalul anului trecut. Luna aceasta va avea loc lansarea achiziției publice pentru selecția constructorului, începerea lucrărilor fiind estimată pentru luna mai a anului viitor.

Continuăm! Continuăm să muncim cu seriozitate și să modernizăm municipiul Călărași de la bază.