Politica

Alexandru HAZEM, director general RADIOCOM, a fost DISTINS cu ORDINUL Patriarhal “Sanctus Stephanus Magnus” în semn de recunoștință pentru promovarea valorilor creștine !

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗶𝗻𝗰ț𝗶𝗶 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗳𝘂𝗿𝗻𝗶𝘇𝗼𝗿𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝘁𝗲𝗹𝗲𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗮ț𝗶𝗶 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘀𝘂𝘀ț𝗶𝗻 𝗿𝗮𝗱𝗶𝗼𝘂𝗹 ș𝗶 𝘁𝗲𝗹𝗲𝘃𝗶𝘇𝗶𝘂𝗻𝗲𝗮 𝗣𝗮𝘁𝗿𝗶𝗮𝗿𝗵𝗶𝗲𝗶 𝗥𝗼𝗺â𝗻𝗲

Directorii Radiocom și Digi Communications au fost distinși joi cu Ordinul patriarhal „Sanctus Stephanus Magnus” în semn de recunoștință pentru promovarea valorilor creștine prin buna colaborare cu Radio Trinitas și Trinitas TV.

Evenimentul a avut loc în Sala „Europa Christiana” a Palatului Patriarhiei.

Episcopul vicar patriarhal Varlaam Ploieșteanul a înmânat distincțiile domnilor Alexandru-Hazem Kansou, director general Radiocom, și Serghei Bulgac, CEO Digi Communications. În cadrul aceluiași eveniment, preotul Valentin Fătu, consilier patriarhal în cadrul Biroului protocol al Administrației Patriarhale, a primit Ordinul „Sfântul Ierarh Ioan Gură de Aur”.

PS Varlaam a subliniat faptul că Radio Trinitas are o foarte bună colaborare cu Societatea Națională de Radiocomunicații (Radiocom): „Teritoriul țării noastre este acoperit în proporție de 85% de frecvențele Trinitas, iar din cele 56 de frecvențe terestre, 33 emit din amplasamente Radiocom”.