PSD

VIDEO B1TV-Gabriela FIREA :Echipa social-democrată din București, cei 7 candidați, poate câștiga doar împreună și cu un program clar pentru bucureșteni. Este singura mea condiție pentru a candida, să cunosc toți cei 6 candidați pentru sectoare !

Pot să propun și să susțin orice moratoriu prin care orice candidat își asumă să nu aibă pretenții de preluare a partidului.

 

Doar premierul Marcel Ciolacu poate face lumină în ce privește o posibilă candidatură a sa la Primăria Capitalei. Mi-a transmis că nu a fost o știre corectă.

Nu aș folosi Primăria Capitalei ca pe o trambulină politică pentru o altă funcție în partid sau în stat.

Echipa social-democrată din București, cei 7 candidați, poate câștiga doar împreună și cu un program clar pentru bucureșteni. Este singura mea condiție pentru a candida, să cunosc toți cei 6 candidați pentru sectoare.

Echipa social-democrată este serioasă și tratează cu responsabilitate bucureștenii. Timpul este scurt și nu trebuie să ratăm startul.

PSD are o șansă mare în acest an să câștige președinția României.

 

Comasarea alegerilor poate fi o variantă bună pentru reducerea cheltuirii banului public pentru organizarea alegerilor din acest an. Propunerea a venit de la colegii de coaliție, iar o decizie va fi luată doar în comun.

O campanie electorală comună, locale și europarlamentare, poate stârni mai mult interes pentru cetățeni și ar putea veni mai mulți la vot.