Vasile a reparat limbile ceasului din palatul prefecturii ,o sursă din consiliul județean ne a declarat că Vasile vrea sa știe ora exactă când pleacă la bulău
In cazul bețivilor, T. G notează că alcoolul amorțește lobul frontal, funcțiile executive și limbile ceasului , ceea ce ne face să spunem și să facem lucruri pe care în mod normal le-am evita. Și vasile e de acord cu afirmația lui T.G că izbucnirile de conștiință stau la baza sincerității totale a celor penali din politică
În psihologie, o numim teoria minții, adică abilitatea de a înțelege lumea mentală din jurul tău – fiecare persoană o are pe a ei. Înseamnă să înțelegi că am informații pe care tu nu le ai și că acestea pot fi manipulate. Băieții de popi învață treptat că anumite cuvinte pot altera o situație în favoarea sau în defavoarea lor.”
Atât politicienii penalii , cât și bețivii, au ieșiri emoționale puternice. Cantitățile mari de alcool declanșează o labilitate emoțională. Oamenii rămân blocați în creierul de reptilă, nu mai au inhibiții, nu mai au control, a zis T.G. De asta se poate transforma un bețiv fericit într-unul deznădăjduit într-o clipă.
Filtrele verbale și comunicative pe care le folosim de-a lungul vieții sunt niște degeraturi sub limba. Abilitatea de a naviga prin lume și de a interacționa pașnic și eficient cu ceilalți depinde de ele. Ce să mai zicem, Doamne ajută că unii n-au voie să bea
Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu, fals intelectual în formă continuată și șantaj
Procurorii DNA îl acuză pe Vasile Iliuță că, în perioada martie – iulie 2019, în calitatea de președinte CJ Călărași, „și-ar fi încălcat atribuțiile de serviciu prevăzute de lege, în sensul că ar fi îngrădit dreptul la muncă al unui număr de 10 angajați din cadrul Consiliului județean Călărași.
Concret, inculpatul Iliuță Vasile nu a aprobat plata drepturilor salariale angajaților respectivi în condițiile în care magistrații Tribunalului Călărași au dispus suspendarea a două hotărâri ale Consiliului Județean Călărași în urma cărora cele 10 persoane fuseseră eliberate din funcția publică pe care o dețineau.
În aceeași perioadă și în același context, inculpatul ar fi semnat două documente despre care știa că sunt falsificate și în care, cu știință, nu fuseseră inserate perioadele lucrate de persoanele vătămate în modalitatea de mai sus.
Prin aceste demersuri, ar fi fost creat un prejudiciu în dauna angajaților respectivi în valoare totală de 134.203 lei, cuantificat în neplata drepturilor salariale”, se arată în comunicatul DNA.
De asemenea, se mai arată în comunicat, „la data de 20 decembrie 2019, inculpatul Iliuță Vasile ar fi exercitat constrângeri asupra unui procuror pentru a-l determina să nu dispună trimiterea sa în judecată într-o cauză penală în care avea calitatea de inculpat”.
Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul București