Politica

Radiocom a castigat PROCESUL pe Fond cu fostul director Eugen BRAD !

 

 

 

 

 

“Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge acţiunea ca neîntemeiată. Respinge cererea reclamantului de obligare a pârâtei la plata cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiată. Ia act că pârâta nu solicită cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Bucureşti, Secţia a VI-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, azi, 24.06.2022.
Document: Hotarâre    24.06.2022”
Fostul director SNR, Eugen Brad, a chemat în judecată compania în luna septembrie a anului trecut, solicitând despăgubiri reprezentând 30 de salarii brute compensatorii, respectiv 390.000 lei, plus dobândă, ca urmare a încetării calităţii de director general, fiind înlocuit cu fostul secretar de stat Dragoş Preda.
El susținea că încetarea mandatului la conducerea companiei ar expira după numirea unui nou director general prin procedura de selecție conform prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice. Dragoş Preda a fost numit pe un mandat provizoriu de patru luni.

 

 

 

 

“Odată cu asumarea noului mandat, SN Radiocomunicații (SNR) la finele anului trecut – 2021, companie care in 2019 înregistrase deficit și in 2020 doar 0,7 % realizare din investitii, a reușit sa se redreseze cu o cifră de afaceri de 271,11 milioane de lei, în creştere cu 7,5% față de anul precedent, iar profitul net s-a dublat, la 19,69 milioane de lei, de la 10,3 milioane de lei.

Întrebarea pe care ne-o punem in acest caz cu toții: documentele oficiale ale companiei semnate in perioada atacată de către Eugen Brad cum se încadrează ?”