Politica

Marius DULCE vrea sa fie DIRECTOR si PRIMAR din SPITAL? !

Acum, cei din PSD ies în față cu un individ absolut anost, Marius Dulce, aceasta fiind nominalizarea acestei structuri politice pentru postul de primar al municipiului Călărași. Iar Marius Dulce, absolut fermecător, se declară de profesie inginer.

 

 

Asta pentru că a absolvit Școala de Coafeze de la Călărași, botezată Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală. Dar ăsta, desigur, nu e un păcat: sunt pesediști care se declară juriști, deși ei au “absolvit” “flacultatea” botezată “Spiru Haret”, sunt pesediști care se declară doctori, deși ei au trecut pe la o chestie botezată “Apollonia”, alții spun că sunt profesori, asta după ce au plătit cursurile unei trăznăi botezate “Artifex”. Desigur, dacă-i pui să scrie “miau”, sunt în stare să pună cratima după “a”. Ca să vă dați seama de mărimea dezastrului și de nivelul imposturii care au pus stăpânire pe PSD, să vă spunem că, în 2004, candidatul acestei structuri pentru funcția de primar al municipiului Călărași era Marian Drăgan, un om care a condus, la un moment dat, peste 2.000 de constructori. De cealaltă parte, era Nicolae Dragu, un om care fusese lider peste 5.000 de sindicaliști. Iar Dulce?! Marius Dulce a lucrat pe la “Vinalcool”, se chinuie să-și termine o vilă pe strada Speranței, a lucrat un pic și pe la “Alcorom”, devenită “Transamerican”, cu sediul pe strada Varianta Nord și cu un nivel al evaziunii fiscale, identificat la nivelul Guvernului României, în sumă de 66 miliarde de lei. Mai precis, 15 milioane de euro, bani pe care statul român nu i-a recuperat vreodată.
** Marius Dulce, fără să fie implicat politic, e un nimeni în Călărași. A obținut postul de viceprimar, în 2012, iar din această calitate s-a făcut remarcat prin faptul că a direcționat o lucrare de montat ferestre din lemn stratificat, pentru Colegiul Economic Călărași, unei SRL fără angajați. Asta pentru că nu am săpat noi mai adânc! Cazul este cercetat și la acest moment. Mai precis, e lăsat să zacă prin fișetele parchetului local. S-a mai remarcat prin faptul că, din calitatea de șef peste comisia de repartizare a fondului locativ, nu a fost în stare să împartă legal 30 de locuințe, rămase de pe vremea mandatului fostului primar Nicolae Dragu. Și cazul ăsta e uitat prin fișetele parchetelor. Atât. În rest, nu a scos o vorbă. În limbaj popular, activitatea acestuia este descrisă astfel: a mers pe burtă!
** Acum, Marius Dulce, Gogu pentru cei care au crescut în cartierul “5 Călărași”, prinde grai și compune, spune el, o “Declarație politică”. Uitați cum sună aceasta: “În ultimele zile cu un elan heirup-isto- comunist(,) primarul Daniel Ştefan Drăgulin este prezent pe toate şantierele din Călăraşi şi cu fotograful personal după el încearcă, printr-o acţiune de imagine, să-şi asume lucrările(,) proiectele care se desfăşoară în Municipiul Călăraşi”. Cam asta a spus Gogu după care, obosit de un asemenea efort intelectual, i s-a tras heblul. Nu-i mai spunem că nu există nicăieri în limba română termenul “heirup-isto” scris astfel, poate doar la Școala de Coafeze. Problema ta, Gogule, e, însă, de altă natură: Ce se întâmplă cu tine, mă băiatule? Ce e în mintea ta? Ce te-a făcut să crezi că te poți gândi la postul de primar al municipiului Călărași? Ți-ai pierdut rușinea?! Nu mai ai simțul măsurii? Gogule, trezește-te!
** Să fim corecți până la capăt. La Călărași, pentru postul de primar, sunt câteva nume care au de ce să se gândească la o asemenea funcție