Politica

Ilie Bolojan, președinte C J Bihor, CRITICI pentru conducerea PNL și Iohannis: Alianța cu PSD și ”festivalul democrației” de la schimbările lui Orban și Cîțu au produs pierderi politice !

Ilie Bolojan, președintele PNL al Consiliului Județean Bihor, a declarat marți la Digi 24 că PNL a înregistrat pierderi politice din cauza a trei decizii luate în ultima perioadă.

Primul motiv enunțat de Bolojan a fost ”festivalul democrației”, adică schimbarea pe bandă rulantă a președinților partidului – Ludovic Orban, apoi Florin Cîțu. Reamintim că cel care a dat semnalul schimbării celor doi a fost președintele Klaus Iohannis.

 

A doua cauză identificată de Ilie Bolojan a fost alianța cu PSD – și aceasta cerută expres de președintele Klaus Iohannis.

Performanța la guvernare este cea de-a treia cauză identificată de liderul PNL Bihor.

Bolojan s-a remarcat în ultimii ani ca unul dintre puținii liberali care au refuzat soluțiile impuse PNL de către președintele Klaus Iohannis. El s-a opus numirilor în funcția de șef PNL în cazul Alina Gorghiu și Florin Cîțu.

De asemenea, Bolojan a cerut constant ca PNL să promoveze reforme în administrație și sectorul public și a criticat lipsa acestora în guvernarea Ciucă.