PSD

Gabriela FIREA: Elevii, studenții și tinerii, în general, au nevoi concrete/Am preluat câteva dintre propuneri și le voi transmite colegilor mei parlamentari pentru a veni cu noi proiecte legislative !

Elevii, studenții și tinerii, în general, au nevoi concrete. Trebuie doar să-i ascultăm și să încercăm să răspundem, pe cât posibil, solicitărilor pe care aceștia le au. Comunicarea și colaborarea sunt cele mai importante. Tinerii trebuie să vorbească, iar politicienii să-i asculte. 

Cu ocazia Zilei Mondiale a Studenților, zilele trecute, am participat la o întâlnire fructuoasă cu sute de tineri și studenți veniți din toată țara la Palatul Parlamentului. Am fost surprins impresionată de problemele pe care le-au ridicat și de faptul că au venit cu argumente extrem de pertinente și posibile soluții.  

Am încercat împreună cu secretarul de stat Petre Florin Manole – președinte PSD Sector 1, Alexandru Hazem Kansou – secretar executiv PSD București, Andrei Țoancă – președinte LSSD România și reprezentanții organizațiilor și asociațiilor studențești să oferim câteva soluții pentru implicarea acestor tineri în viața socială și politică. 

 După o zi destul de plină, recunosc, discuția cu acești tineri a fost revigorantă, cu idei extrem de interesante aduse în discuție de studenți. Am preluat câteva dintre propuneri și le voi transmite colegilor mei parlamentari pentru a veni cu noi proiecte legislative. 

 

Mulțumesc Ligii Studenților Social Democrați pentru această oportunitate de a avea un dialog liber și foarte constructiv cu studenții.