Politica

Alexandru Hazem Kansou, director general Radiocom : 𝐑𝐀𝐃𝐈𝐎𝐂𝐎𝐌 a anunțat, recent, încheierea unui contract avantajos de furnizare a energiei electrice cu Hidroelectrica S.A., cel mai mare mare producător de energie din România !

 

𝐑𝐀𝐃𝐈𝐎𝐂𝐎𝐌 𝐚 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐧𝐞𝐫 𝐚𝐥 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐅𝐨𝐫𝐮𝐦𝐮𝐥 𝐑𝐨𝐦â𝐧𝐢𝐚 𝐃𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥ă, 𝐞𝐝𝐢ț𝐢𝐚 𝐚 𝐕-𝐚, 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐧𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐥𝐥𝐢𝐠𝐞𝐧𝐜𝐞

 

Societatea Națională de Radiocomunicații S.A. (𝐑𝐀𝐃𝐈𝐎𝐂𝐎𝐌) a participat, ieri, 20 iunie 2023, în calitate de partener, la cea de-a V-a ediție a evenimentului ”Forumul România Digitală”, organizat de Financial Intelligence.

 

 

Digitalizarea serviciilor din energie aduce numeroase beneficii, precum eficiența sporită a rețelelor, optimizarea consumului, integrarea surselor regenerabile, monitorizarea în timp real a datelor și creșterea sustenabilității, facilitând astfel tranziția către o infrastructură energetică inteligentă și mai ecologică.

 

𝐑𝐀𝐃𝐈𝐎𝐂𝐎𝐌 a anunțat, recent, încheierea unui contract avantajos de furnizare a energiei electrice cu Hidroelectrica S.A., cel mai mare mare producător de energie din România.

 

 

Sistemele de electroalimentare ale rețelelor de broadcasting și comunicații electronice ale 𝐑𝐀𝐃𝐈𝐎𝐂𝐎𝐌 reprezintă un punct de plecare pentru asigurarea unor servicii de calitate, la standardele solicitate de clienții noștri.

Încheierea acestui contract are la bază necesitatea vitală de a achiziționa energie electrică la un preț avantajos pentru a asigura funcționarea eficientă a 𝐑𝐀𝐃𝐈𝐎𝐂𝐎𝐌 și a infrastructurii sale tehnice, necesare pentru îndeplinirea misiunii și obiectivelor pentru care a fost înființată compania.”, a declarat 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 – 𝐇𝐚𝐳𝐞𝐦 𝐊𝐀𝐍𝐒𝐎𝐔, 𝐝𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐠𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐥 𝐚𝐥 𝐑𝐀𝐃𝐈𝐎𝐂𝐎𝐌.