Politica

Adrian PINTEA, secretar de stat -MADR : Vreau să-i asigur pe toți colegii din structurile coordonate de întregul meu sprijin și de deschiderea mea pentru dialog și colaborare, având convingerea că împreună vom face o echipă puternică și eficientă !

După recenta numire în funcția de secretar de stat în Ministerul Agriculturii, Adrian Pintea va avea în continuare un cuvânt greu de spus în cadrul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), aflată în directa sa coordonare.

De asemenea, fostul director general al APIA se va ocupa în cadrul Ministerului Agriculturii și de coordonarea activității în structuri precum Direcția Îmbunătățiri Funciare și Fond Funciar din MADR, Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare, Autoritatea Națională Fitosanitară și Agenția Națională pentru Zootehnie „Prof. Dr. G. K. Constantinescu”, a anunțat Adrian Pintea într-o postare pe rețelele sociale.

 

 

„În contextul atribuțiilor și responsabilităților care îmi revin odată cu preluarea funcției de Secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, am avut astăzi o întâlnire de lucru foarte productivă cu conducătorii structurilor aflate în directa mea coordonare, respectiv Direcția Îmbunătățiri Funciare și Fond Funciar din cadrul MADR, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare, Autoritatea Națională Fitosanitară și Agenția Națională pentru Zootehnie «Prof. Dr. G. K. Constantinescu».

 

 

Astfel, am vrut să mă familiarizez cu agenda de lucru a fiecărei instituții în parte, cu prioritățile și provocările cu care se confruntă, cu actele normative aflate în lucru, precum și cu aspectele organizatorice care necesită atenția mea pentru buna funcționare a fluxurilor instituționale.

 

Nu în ultimul rând, am vrut să-i asigur pe toți colegii din structurile coordonate de întregul meu sprijin și de deschiderea mea pentru dialog și colaborare, având convingerea că împreună vom face o echipă puternică și eficientă”, a scris Adrian Pintea pe pagina sa de Facebook